Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opleidingcentrum SpeedVCA-VOL in en rondom Arnhem!

Deze studie is bestemd voor operationeel leidinggevenden zoals de voorman, bedrijfsleider of planner. De leidinggevende in de industrie en bouwsector heeft een voorbeeldfunctie voor al het personeel aan wie hij leiding biedt. Zo ook op het gebied van veiligheid. Het is voor deze functies dan ook van essentieel belang hierover enige bekwaamheid te hebben. Een bedrijf in de industrie of bouwsector kan hiervoor dus een VCA-certificering behalen. Voorwaarde is dan dat alle leidinggevenden het diploma VCA-VOL bezitten. Dit diploma geeft aan dat alle aansturende personeelsleden voldoende kennis bezitten over veiligheidsmanagement, gezondheid en milieu.

Deze studie ‘VCA-VOL’ zoomt in op kritische succesfactoren die voor een leidinggevende of ZZP’er belangrijk zijn voor het optimaliseren van de veiligheid op de werkplek. Na deze studie kennen de kandidaten allen hun kansen en verantwoordelijkheden.

Bent u ook werkzaam in de industrie of bouwsector maar heeft u geen leidinggevende taken? Dan is het mogelijk dat de VCA-BASIS cursus voor u al voldoende is. Kijk hier voor ons actuele aanbod.

Gedurende de dag wordt de gehele examenstof doorlopen, en wordt men met behulp van voorbeeldvragen en proefexamens klaargestoomd om het certificaat te behalen. Om optimale begeleiding te kunnen bieden is de groepsomvang maximaal tussen de 20 tot 25 personen. De cursus begint om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna hebben alle kandidaten van 16.00 uur tot 16.30 uur de tijd om proefexamens te maken ter voorbereiding op het VCA-vol examen in Nijmegen. Het theorie-examen begint vervolgens om 16.30 uur en zal duren tot 17.30 uur.

Het examen kan worden afgelegd in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Pools en Turks. Direct na het afleggen van dit examen is de uitslag bekend en kan de kandidaat met zijn certificaat en bijbehorend pasje naar huis. Dit certificaat is 10 jaar geldig.

Het volgen van de studie ‘VCA-VOL’ bedraagt een lesprijs van € 199,-. Dit bevat het gehele pakket van cursus tot examen en certificaat.

Natuurlijk is het ook mogelijk één van deze onderdelen los af te nemen:

  • Voor slechts de deelname aan de cursus: € 89,-
  • Voor slechts het afnemen van een examen: € 110,-

Inclusief lunch en lesmateriaal.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

  • Speciale teamtarieven;
  • Ook training op locatie bespreekbaar.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen!

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: VCA-Vol

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA vol Arnhem, VCA vol Westervoort, VCA vol Duiven, VCA vol Groessen, VCA vol Huissen, VCA vol Zevenaar, VCA vol Didam, VCA vol Rheden, VCA vol Velp, VCA vol Dieren, VCA vol Babberich, VCA vol Ooij, VCA vol Tolkamer, VCA vol Lobith, VCA vol Oosterbeek, VCA vol Lathum, VCA vol Elden.

Direct aanmelden